Nina Simone: Sings The Blues HQ 35,00 incl. BTW


Uw selectie:

Nina Simone: Sings The Blues HQ

1 LP, 180 Gram Pure Analogue Audiophile Vinyl
Made from the original, analogue mastertapes.

  1. Do I Move You?
  2. Day and Night
  3. In the Dark
  4. Real Real
  5. My Man's Gone Now
  6. Backlash Blues
  7. I Want a Little Sugar In My Bowl
  8. Buck
  9. Since I Fell For You
  10. The House of the Rising Sun
  11. Blues For Mama
Auteur: Classic Jazz

Gratis levering vanaf 75 euro of gratis afhaling in onze winkel te Diest