Nina Simone: Sings The Blues 25,00 incl. BTW

Music On Vinyl

Uw selectie:

Momenteel niet in voorraad. Levertijd 4 weken.

Nina Simone: Sings The Blues

Beschrijving volgt. Ferm plaatje... dat wel!

1 Lp, 180 Gram Audiophile Vinyl

  1. Do I Move You?
  2. Day and Night
  3. In the Dark
  4. Real Real
  5. My Man's Gone Now
  6. Backlash Blues
  7. I Want a Little Sugar In My Bowl
  8. Buck
  9. Since I Fell For You
  10. The House of the Rising Sun
  11. Blues For Mama
Auteur: Classic Jazz

Gratis levering vanaf 75 euro of gratis afhaling in onze winkel te Diest