Naïf

Huidverzorging voor baby & kids

Een babyhuid behandel je met liefde. Daarom zijn de producten van Naïf zo geschikt voor de allerjongsten. Geen rommel of schadelijke ingrediënten die de huid beschadigen, maar enkel verzorgende varianten waar je kleintje blij van wordt. En jij ook.

Naïf gebruikt enkel de meest natuurlijke ingrediënten zoals avocado olie, tomaten en amandelen. Een gedeelte van de ingrediënten komt uit Nederland, zoals de tomaten, calciet, abrikozen, zonnebloemolie en kruiden zoals rozemarijn. Voor de andere ingrediënten zoals avocado olie, macadamia kiezen ze voor het meest duurzame alternatief en streven hierbij naar een transparant grondstoffenplan inclusief lifecycle assessment medio 2020.

DE tubes van Naïf worden gemaakt van bioplastic met als hoofdingrediënt suikerriet. Hierdoor bespaar je met een 200ml tube zomaar 64 gram plastic!

Alle tubes worden gemaakt in Wormerveer. Je herkent een bioplastic tube aan het bioplastic rondje op de voorkant en het I’m Green logo op de achterkant van onze verpakkingen.

Producten van Naïf