Klantenservice

Hoe gaat het in zijn werk?

Van zodra je je bestelling hebt geplaatst, schiet Ingrid uit de startblokken om je order te verzamelen. Heb je graag dat het wordt ingepakt, dan wikkelt ze er een gepast papiertje om.  
 
Je ontvangt je pakje in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland 1 tot 3 werkdagen na je bestelling. In de rest van de Europese unie (EU) is dit tot 6 werkdagen. De meeste bestellingen worden binnen de EU geleverd via koeriersdienst DPD of een partnerorganisatie.

Wil je je bestelling buiten de EU laten leveren? Geen probleem! Neem dan even contact op met Koen via  mail of bel hem op het nummer 0477 77 64 13 (maandag tot en met zaterdag van 10 tot 18u)

Bij zendingen via koeriersdienst DPD kan je kiezen om de bestelling bij je thuis of op een ander adres te laten leveren. Op de dag van verzending word je via e-mail geïnformeerd over de leveringsdag. Op verzoek kan je de levering dan nog drie dagen uitstellen. Zonder tegenbericht levert DPD de volgende werkdag.

Op de leveringsdag ontvang je dan ook een e-mail waarin de vermoedelijke tijd van levering bij je thuis of op een ander opgegeven adres zal worden vermeld.

Via www.nieuwelevering.be kan je de levering op een andere dag of leveringsadres laten doorgaan of kan je vermelden waar het mag worden achtergelaten (bv. in de garage). Je kan het zo ook in één van de méér dan 1000 DPD Parcelshops in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland (laten) afhalen. 

Alle verzendingen gaan via de koeriersdienst en zo ben jij en wij zeker van de status waar de bestelling zich bevindt, en is deze verzekerd tot € 520.

Gratis verzending vanaf € 75 in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland, vanaf € 150 in Frankrijk, Groot-Brittanië, Ierland en Italië en vanaf € 180 in Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Estland, Hongarije, Litouwen, Letland, Polen, Zweden, Slovenië, Slowakije.


De verzendingskosten

(prijzen zijn inclusief btw)

 • België: € 5,75
 • Nederland en Luxemburg: € 7,95
 • Duitsland: € 9,95
 • Groot-Brittannië: € 15,95
 • Frankrijk: € 19,95
 • Ierland: € 18,50
 • Italië: € 18,95
 • Denemarken, Estland, Hongarije, Litouwen,Letland, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden: € 22,00
 • Spanje: € 29,95
 • Finland: € 49,95
 • Bulgarije: € 52,00
 • Griekenland: € 54,50
 • Kroatië: € 51,50
 • Portugal: € 56,95
 • Roemenië: € 51,50

 
Niet helemaal tevreden van je aankoop?

Artikel 4. Herroepingsrecht 

1. Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf). Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug via overschrijving.

2. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Wij zullen aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken, indien dit niet redelijkerwijze op voorhand kan worden berekend. Indien de goederen onmogelijk per post kunnen worden teruggezonden zullen wij deze bij jou komen afhalen en zullen jou hiervoor geen kosten worden aangerekend.

3. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

4. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

5. Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier.

6. Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je het hieronder vermelde formulier invullen en dit opsturen naar Polkadots bvba, t.a.v. Koen Verbeeck,  Koning Albertstraat 7, 3290 Diest of via email naar koen@polkadots.be. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

FORMULIER VOOR HERROEPING

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan Polkadots bvba, t.a.v. Ingrid Hendrickx, Koning Albertstraat 7, 3290 Diest. polkadots@polkadots.be :

- Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

- Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

- Naam/Namen consument(en)

- Adres consument(en)

- Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

- Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

Nog vragen?

Ingrid helpt je graag verder via mail of telefoon: 0473 82 53 20  (dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 18u)